Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan'ı  makamında ziyaret etti.  Ziyarette Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Mehmet Ali Durmuş, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erol Yılmaz, Akparti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Tarım ve Orman Bakanlığı yetklileri hazır bulundu.

Üniversitemize konuk olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Yumaklı Şeref Defteri'ni imzaladı.

Üniversitemize teşriflerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitemizde yapılan çalışmaları anlattı. Üniversitemizin üretim odaklı bir üniversite olduğunu dile getiren Rektörümüz, tarım alanında yapılan  çalışmalar ve üretimler hakkında bilgi verdi.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.