Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu ile Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, Keskin Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından organize edilen seminerlerin ikincisi 9 Ekim 2024 tarihinde Keskin Kaymakamlığı Sosyal Danışma Merkezi bünyesinde gerçekleştirildi.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Öğr. Gör. Serap GÖKBAYRAK tarafından gerçekleştirilen eğitimde, "İş Hayatı ve Hukuk" konusu ele alındı. Çalışma hayatı, iş hayatındaki hukuki haklar, ilçede çalışma koşulları, ev ortamında üretim ve satış faaliyetleri ile özellikle kadın olarak iş hayatı ve emeklilikteki hukuksal süreçlerin ele alındığı seminerde bu alanlarda çeşitli bilgi ve süreçlerin  aktarımı sağlanırken katılımcıların soruları da cevaplandı.