Delice Meslek Yüksekokulu'nda Bağımlılıkla Mücadele Semineri Düzenlendi

Seminerde, gençlerin bu tür ürünlere karşı bilinçlendirilmesi ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı. Emniyet Personeli, bağımlılıkla mücadelede bireysel farkındalığın ve erken müdahalenin hayati önem taşıdığını belirtti.

Seminerlere katılım sağlayan öğrencilerimiz, konuyla ilgili sorularını Emniyet Personeline yöneltme fırsatı buldu. Seminer, gençlerin maddelere karşı daha fazla saklanma ve hazırlıklı olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Delice Meslek Yüksekokulu yönetimi, öğrencilerimiz için bu tür etkinliklerin gelecekleri için kritik önem taşıdığını belirterek, benzer etkinliklerin devamını duyurdu.

Bağımlılıkla mücadele ve bilinçlendirme çalışmaları, toplumun her kesiminde etkili sonuçlar doğurmakta ve özellikle gençlerin bu konuda eğitim aldığı başarıları için büyük bir adım olarak görülmektedir.