Delice MYO'dan Sıfır Atık Etkinliği

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulu, çevre bilincini artırmak amacıyla tüm kampüste eş zamanlı gerçekleştirilen SIFIR ATIK etkinliği düzenledi. Etkinliğe Öğr. Gör. Dr. Nursal KOCA, Dr. Öğr. Üyesi Sadiye Kayaarslan, Dr. Öğr. Üyesi Kamil Kara, Doç. Dr. Barış Demirel, Öğr. Gör. Berfin Kılınç, Öğr. Gör. Muhammed Zahid Arı, Öğr. Gör. Kaan Fethi Kaya, Öğr. Gör. Fatma Özdamar ve Delice MYO öğrencileri katıldı. Katılımcılar, Delice MYO bahçesinde çevre temizliği gerçekleştirdi.

"Daha temiz, daha sürdürülebilir, daha yeşil bir kampüs için" mottosuyla düzenlenen etkinliğe katılan herkese, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Nursal KOCA teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerin çevre bilincini geliştirmede önemli rol oynadığını vurguladı.